قانون | محصولات طبیعی و ارگانیک

ورود / ثبت نام

خواص روغن هسته انار

روغن هسته انار قانون

خواص روغن هسته انار

محتوای جدول

  • اگر تاکنون فکر می‌کردید که هسته سفید و سفت انار کاربردی ندارد و نمی‌دانستید چه گنجی در دل سرخ این میوه بهشتی وجود دارد، این مقاله را تا انتها بخوانید تا با خواص روغن هسته انار، آشنا شوید.

    کودکی گره خورده با انار
    یادش بخیر! ماه مهر و کودکی و کتاب‌های ورق نخورده، روز‌های سرد پاییزی که لابلای مشق شب، قطره‌های کوچک سرخ انار، پاورقی دفتر مشق می‌شد، کتاب فارسی با آن شعر معروف «انار» که اگر تصمیم کبری و سفره رنگین کوکب خانم را ازیاد ببریم، هرگز این شعر کوتاه و شیرین مصطفی رحماندوست را که هنوز هم در کتاب فارسی نسل جدید، جاخوش کرده، از یاد نخواهیم برد!
    از همان زمان فهمیدیم، این یاقوت‌های سرخ خوش رنگ که گاهی از شدت ترشی، صورتمان را جمع می‌کرد و گاهی با مزه شیرینش، گل از گلمان می‌شکفت، هم خوشمزه است و هم خاصیت‌های فراوانی دارد.
    جوانی که از راه رسید، زمزمه‌هایی از محصولات طبیعی و گیاهی شنیدیم که از انار تهیه می‌شد. آن هسته سفتِ کوچک که در خردسالی مابین دندان‌های شیری مان گیر می‌کرد و خارج کردنش عذاب بود، حالا آن قدر مهم بود که از آن روغن تهیه می‌شد.

     

    خواص روغن هسته انار قانون

    پیوند انار و یلدا و سلامتی
    قبل از آنکه بخواهیم از خواص روغن هسته انار بدانیم باید با این میوه پر خاصیت آشنا شویم.
    انار در دل خود فیبر، پروتئین، ویتامین ث، ویتامین کا، فولات، پتاسیم دارد که هر کدام از این مواد باید طی شبانه روز به مقدار کافی به بدن برسند.
    این میوه پاییزی که پیوند عمیقی با بلندترین شب سال دارد و سفره شب یلدا با رنگ قرمز آن، شکل منحصر به فردی به خود می‌گیرد، به عنوان یک آنتی اکسیدان قوی نیز شناخته می‌شود. میزان و کیفیت آنتی‌اکسیدان موجود در انار به حدی زیاد است که توانسته در رقابت با نوشیدنی‌هایی مانند آب انگور و چای سبز که به فراوانی اکسیدان فعال شناخته می‌شوند، پیروز میدان شود طوری که آب انار ۳ برابر بیشتر از این نوشیدنی‌ها آنتی‌اکسیدان فعال دارد.
    خواص روغن هسته انار آن قدر زیاد است که شاید باور نکنید این هسته کوچک تا چه حد می‌تواند برای سلامتی و زیبایی شما مفید باشد، اما بد نیست بدانید که پوست سفت و محکم این میوه، بر خلاف ظاهر نفوذناپذیرش، بسیار بخشنده است و ویژگی‌هایی نظیر تقویت کننده قلب، جمع کننده پوست را در خود دارد و از گذشته در طب سنتی از پوست انار به عنوان داروی ضد انگل، ضد اسهال، درمان کننده بواسیر و دارویی برای درمان زخم‌های دهان، خون ریزی لثه و حتی زخم معده نیز محسوب می‌شود.

    خواص روغن هسته انار

    سر در آوردن از رابطه مادر دختری
    برخی از ضرب المثل‌های قدیمی شاید در حال حاضر کاربردی نداشته باشند، اما در عین نمکین بودن، حق مطلب را هم ادا می‌کنند مثلا «مادر را ببین، دختر را بگیر!» این ضرب المثل درباره رابطه مادر دختری انار و هسته اش نیز صدق می‌کند و هیچ عبارتی نمی‌تواند به این خوبی بیان کند که هرچه خوبی در انار می‌بینید، به مقدار بیشتر و با کارایی‌های متفاوت و اصیل‌تر در هسته آن وجود دارد.

    آشنایی با گنجِ درونِ دلِ سرخ
    خواص روغن هسته انار به چند دسته تقسیم می‌شود و می‌توان به صراحت گفت که استفاده از این روغن، سر تا پای وجودتان را آکنده از سلامتی می‌کند و به اندام‌های تان حال خوب را هدیه می‌دهد.
    اگر تاکنون فکر می‌کردید که هسته سفید و سفت انار کاربردی ندارد و نمی‌دانستید چه گنجی در دل سرخ این میوه بهشتی وجود دارد، این مقاله را تا انتها بخوانید تا با خواص روغن هسته انار، آشنا شوید.

    ۱-خواص روغن انار برای پوست‌های مستعد جوش

    خواص روغن انار برای پوست شامل موارد مختلفی می‌شود. پوست و به خصوص پوست صورت، یکی از نقاط حساس و مهم بدن به شمار می‌رود. چرا که صورت و هر آنچه در پوست آن نمایان می‌شود، آینه‌ای از کالبد جسم و نمایشی از نوع و میزان فعالیت و کارکرد اندام‌های داخلی بدن محسوب می‌شود.
    افراد زیادی هستند که از دوران بلوغ، با انواع جوش‌های چرکی، سر سیاه و کیستیک بر روی صورتشان، کلنجار می‌روند و حاصل استفاده از مواد شیمیایی، صابون‌ها و پن‌های گران قیمت که بر پایه مواد شیمیایی ساخته شده اند، چیزی جز از بین رفتن مقطعی جوش‌ها نبوده است. چرا که به محض قطع استفاده از این محصولات، جوش‌های سر به زیر در پوست مجال خودنمایی پیدا می‌کنند و دوباره روی قسمت‌های مختلف صورت به خصوص، قسمت‌های چرب، ظاهر می‌شوند.

    خواص روغن هسته انار و جوش صورت

    خداحافظی با جوش
    اگر شما هم به دیدن این جوش‌ها در چهره تان عادت کردید و هربار در جلوی آینه، با حسرت آهی می‌کشید و فکر می‌کنید که هرگز پوست صافی نخواهید داشت، از خواص روغن هسته انار غافل نشوید.
    یکی از خواص روغن هسته انار، خاصیت ضد باکتریایی و ضد التهابی آن است. این عامل موجب می‌شود که با استفاده موضعی از روغن هسته انار، جای جوش‌های قدیمی التیام پیدا کرده و دیگر با آکنه و جوش هم خدا حافظی کنید!
    کاهش چربی پوست از دیگر خواص روغن هسته انار است و از آنجا که پوست چرب، محلی مناسب برای رشد باکتری و آکنه است، با تنظیم میزان چربی پوست با روغن هسته انار، این مشکل پوستی به راحتی درمان می‌شود.

     

    ۲-خواص روغن هسته انار برای کاهش چین و چروک

    فرقی نمی‌کند بیست را از سر بگذرانید یا بیست و پنج و یا حتی سی سالگی!
    واقعیت این است که پس از دوران بلوغ و آغاز دوره جوانی، پوست بدن و به خصوص صورت که بیشتر در معرض نور، آلودگی و مواد شیمیایی قرار دارد، شروع به ایجاد خطوطی می‌کند که بسته به عواملی نظیر ژنتیک، جنسیت، بیماری‌ها و حتی مشکلات روحی، این خطوط می‌تواند عمیق‌تر یا سطحی‌تر باشد.
    به هرحال، چین و چروک و خطوطی که در صورت جاخوش می‌کنند، می‌توانند به چهره شما حالتی غمگین یا افسرده دهند و شما نیز با دیدن این خطوط عمیق، از دیدن چهره تان در عکس‌های خانوادگی، غمگین شوید.
    دست نگه دارید!
    پیش از آنکه بخواهید پوست نازنینتان را به دست متخصصان زیبایی بسپارید و یا به تزریق بوتاکس و ژل روی بیاورید، پیشنهاد می‌کنیم یک روش طبیعی را امتحان کنید. روشی که با استفاده از خواص روغن هسته انار، از بین بردن چین و چروک را بدون هیچ درمان تهاجمی ممکن می‌کند.
    پونیسیک اسید، درون روغن هسته انار یافت می‌شود. به همین دلیل این روغن با تحریک تولید کلاژن در پوست به جلوگیری و درمان چروک‌های پوستی کمک می‌کند. یکی از خواص روغن هسته انار به دلیل داشتن اسید پونیسیک و فیتوسترول افزایش تولید کلاژن و تعویق از بین رفتن آن در پوست است. به همین دلیل روغن هسته انار گزینه درمانی مناسبی برای درمان چروک دور لب، درمان چروک گردن و چروک پیشانی است. البته، روغن هسته انار در این راه تنها نیست و روغن خراطین، روغن طبیعی که از کرم سرخ رنگ کوچکی گرفته می‌شود، نیز کمک زیادی به کاهش چین و چروک و عمق خطوط صورت می‌کند. می‌توانید برای آشنایی بیشتر با این روغن، مقاله همه چیز درباره روغن خراطین! را مطالعه کنید.

    ۳- لایه برداری پوست 

    روغن هسته انار با داشتن مواد معدنی و طبیعی، به لایه برداری پوست و جایگزین کردن لایه سطحی پوست با لایه‌ای دیگر نیز کمک می‌کند. فیتوسترول موجود در این روغن به تولید سلول‌های پوستی جدید کمک می‌کند و به این ترتیب دیگر لک قهوه‌ای یا سفید و حتی قرمز صورت، جای جوش‌های قدیمی، اسکار سوختگی‌های گذشته و یا بخیه، در صورت شما جایی ندارند.
    از دیگر خواص روغن هسته انار می‌توان به این اشاره کرد که منبعی غنی از ویتامین E است و این ویتامین برای بهبود و درمان انواع لک و اسکار مفید است.. این روغن به عنوان یک آبرسان قوی، می‌تواند رطوبت لازم را به پوست شما برساند.
    نکته جالب اینکه، روغن هسته انار با داشتن ویژگی ضد التهابی به پیشگیری و حتی درمان بیماری‌های پوستی نظیر اگزما و پسوریازیس و کاهش التهابات پوستی نیز کمک کند.

     

    ۴- جلوگیری از ریزش مو

    خواص روغن هسته انار فقط به پوست محدود نیست و این روغن برای مو نیز کاربرد‌های فراوانی دارد.
    روغن هسته انار به دلیل داشتن ویژگی ضدعفونی کنندگی می‌تواند موجب پاکسازی فولیکول‌های مو از آلودگی‌ها و چربی شود. به همین دلیل این روغن می‌تواند از ریزش مو‌ها جلوگیری کرده و به درمان ریزش شدید مو نیز کمک کند.

     

    ۵- روغن هسته انار برای داشتن مو‌هایی نرم و درخشان

    یکی دیگر از خواص روغن هسته انار، داشتن مقادیر بالایی اسید لینولئیک است. این اسید برای آب رسانی به ساقه‌های آسیب دیده و خشک مو ضروری است و البته یک روغن نرم کننده موی فوق‌العاده هم است. همچنین، استفاده از روغن هسته انار به کاهش شوره سر نیز منجر می‌شود.
    علاوه بر این، روغن هسته انار حاوی اسید پونیسیک است که مو‌های شما را درخشان، نرم و سالم می‌کند.

     

    ۶-خواص روغن هسته انار برای افزایش حجم صورت

    روغن هسته انار به بهبود خون رسانی در نواحی مختلف صورت کمک می‌کند. این روغن مانند روغن خراطین، خاصیت کلاژن سازی و افزایش حجم دارد. به همین دلیل اگر با ماساژ و به طور مناسب از روغن هسته انار استفاده کنید، پس از مدتی شاهد چاقی صورت نیز خواهید بود. روغن زالو نیز یکی دیگر از روغن‌های طبیعی است که می‌تواند به شما در هدفتان برای داشتن صورت توپر کمک کند.

     

    ۷- کنترل قند خون با روغن هسته انار

    طبق بررسی محققان روغن هسته انار بر مقاومت انسولینی نیز تاثیرگذار است و به همین دلیل این روغن می‌تواند برای افراد مبتلا به دیابت و یا کسانی که در معرض ابتلا به دیابت قرار دارند مفید باشد.

     

    ۸- روغن انار در افزایش ایمنی بدن

    همانطور که پیش از این گفته شد انار و روغن هسته انار منبعی غنی از ویتامین سی محسوب می‌شوند. به همین دلیل مصرف خوراکی روغن هسته انار به تقویت سیستم ایمنی کمک می‌کند. همچنین، روغن هسته انار ایمنی پوست را تقویت می‌کند و از ورود عوامل بیماری‌زا و آسیب رسان از طریق پوست نیزجلوگیری می‌کند.

    روغن هسته انار قانون

     

    ۹- خاصیت ضد سرطانی روغن انار

    پونیسیک اسید که از اسید‌های چرب امگا محسوب می‌شود، دارای اثر ضدتکثیر و گسترش سلول‌های سرطانی دارد و یکی دیگر از خواص روغن هسته انار، متوقف‌سازی گسترش سلول‌های سرطانی است.

     

    ۱۰-خواص روغن هسته انار برای واژن

    این روغن خاصیت تنگ کنندگی و سفید کنندگی نقاط تیره واژن را نیز دارد و برای مشکلاتی نظیر خشکی واژن هم از این محصول طبیعی استفاده می‌شود.
    علاوه بر موارد یاد شده، اضافه کردن این روغن در رژیم غذایی، به کاهش وزن و دفع سموم بدن نیز کمک می‌کند. خواص روغن هسته انار، در این ۱۰ انگشت خلاصه نمی‌شود، اما فراموش نکنید اگر می‌خواهید با استفاده از این روغن گیاهی، به هدف خود از بهبود پوست و مو گرفته تا بهبود عملکرد بدن باید از اصیل بودن روغن خریداری شده، اطمینان حاصل کنید.
    روغن هسته انار قانون با ضمانت اصیل بودن به شما این اطمینان خاطر را می‌دهد که برای رسیدن به هدف خود، راه درست را در پیش‌گرفتید.
    گروه قانون با تجربه کاری بیش از یک دهه، کیفیت محصول خریداری شده را تضمین می‌کند به طوری که اگر از نتیجه و کیفیت روغن هسته انار خریداری شده از این سایت راضی نبودید، امکان دریافت وجه به صورت تضمینی وجود دارد. ارسال رایگان این محصول هم، هدیه قانون سبز به شماست.

    میانگین امتیازات ۵ از ۵
    از مجموع ۲ رای

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نوشته های مرتبط